Bouwkundig Klusser
Bouwkundig Ingenieur
Bouwkundig Tekenaar

WWW.Witzenhausen.nl

Hierboven vind u rubrieken die u kunt aantippen
Door op de foto's te klikken kunt u ze vergroten
Via vorige of weer op rubriek om terug te gaan.
 

 
1954

2019

 

Salomon Witzenhausen, geboren op 12 maart 1954 te Amsterdam, na mijn kleuterschool en lagere school de vijf jarige HBS-B doorlopen, vervolgd met de HTS Bouwkunde opleiding in Amsterdam. Afgestudeerd in 1977 als "ing." ingenieur, afstudeerrichting Architectuur.
Verder gestudeerd in Delft studierichting Architectuur tot en met kandidaats tot rond ca. 1984

Veel ervaring in kleinschalige projecten vanuit freelance situatie met eigen ontwerp en zelfstandige uitvoering in de bouw. Uitdenken ordenen en vervaardigen behoort tot mijn eigenschappen.

Sinds 1988 werkzaam als bouwkundig ingenieur en jarenlang 1e bouwkundig tekenaar geweest op verschillende  architectenbureaus met het begeleiden van de getekende projecten.

Veel ervaring opgebouwd in zowel woningbouw als utiliteitsbouw en ben rond 1995 overgestapt van het tekenschot naar de computer en werk met het tekenprogramma Auto-CAD-2D (pen instellingen).

Ik werk mijn opdrachten uit op projectbasis aan de hand van een tekeningenlijst en maak dienovereenkomstig de voor u nodige offerte en overeenkomst. Mijn uren houd ik bij in  dag/week en maandstaat, om twijfels achteraf uit te sluiten en om het verloop van het tekenproces terug te kunnen zien. (vergelijk bijlage)
 
Beschouw mijzelf als een allround praktisch persoon en ben goed in staat mij in te leven in de wensen en de stijl van de architect of opdrachtgever en werk het liefst een project in zijn totaliteit gedetailleerd uit tot in werktekeningniveau.

De laatste 16 jaar ook ervaring opgedaan vanuit de vernieuwde bouwstijlen en vernieuwd detailleren. Afgestudeerd HTS rond 1977 met de traditionele baksteenstijl, latere periode invoering van High Tech en de laatste jaren in de trant van 0 detaillering.

Vanaf 1989 acht jaar gewerkt op projectbasiscontracten voor uitzendbureaus,
Daarna halfjaarcontracten in loondienstverband tot en met 2002
Ik werk nu reeds 14 jaar op freelance basis vanuit mijn huis. Tegenwoordig Z.Z.P.
In het bezit van een verklaring arbeid relatie van de belasting (VAR).
Sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder bureaunaam Witzenhausen en nummer 34329313
BTW nummer van de belastingdienst en werk met AutoCAD licentie LT 2007.

Ervan uitgaande dat ik wat voor u kan tekenen en betekenen en wij een overeenkomst aan kunnen gaan voor een prettige samenwerking en een goed product, verblijf ik,

met vriendelijke groet,

2006-08-20_Salomon.JPG (280282 bytes)

Ing. Sal Witzenhausen                                                                          12 maart 2019